Zeelandcare-Techniek

Onze diensverlening

Flexwerken

Uitzenden wordt vaak gezien als een dienst die wordt ingezet bij tijdelijke opvang van piekperiodes of in geval van vakantie of ziekte van de eigen medewerkers. Dit hoeft niet per definitie het scenario te zijn, een groot gedeelte van onze bemiddeling resulteert namelijk in een vast dienstverband van onze opdrachtgevers.

Middels onze Werving- & Selectieprocedures leveren wij u de juiste kandidaat. Wij nemen u de administratieve taken en werkgeversverplichtingen uit handen, en bij ziekte hoeft u niet door te betalen.

Wanneer u een geschikte kandidaat aanneemt is dat op basis van een flexibele contractvorm. U betaald immers alleen de uren dat de werknemer zal werken.  

De flexibele aard van het flexcontract biedt zowel u als de kandidaat de mogelijkheid om daadwerkelijk te ervaren of er een match is. Na afloop van de uitzendtermijn van 1040 uur, kunt u de werknemer daarna geheel kosteloos overnemen en een arbeidscontract aanbieden.

Werving & Selectie

Bij Werving & Selectie verzorgt Zeelandcare-Techniek het wervings- en selectieproces voor uw vacature. Vanzelfsprekend blijft de eindbeslissing bij u in handen. Wanneer er een kandidaat is geselecteerd treed deze direct bij u in dienst. Zeelandcare-Techniek ontvangt een W&S-fee voor de werving- en selectie-inspanningen. Wij bieden met de gunstiggeprijsde fee en de no-cure-no-pay dienstverlening, een aantrekkelijk en concurrerend alternatief voor de veelal hoge, reguliere tarieven van werving- en selectiebureaus.

 

2014 © Alle rechten voorbehouden.