Zeelandcare-Techniek

Waarom Zeelandcare-Techniek

Zeelandcare-Techniek is meer dan alleen maar peroneelsintermediair!

Als personeelsintermediair bieden wij verschillende diensten op hogere scholingsniveaus aan in de sectoren Zorg, Industrie, Techniek & Engineering en Administratief, Wij willen meer zijn dan alleen maar intermediair. Naast het leveren van professionele begeleiding bij het vinden van een baan beschouwen we onze medewerkers als ons eigen personeel, wat resulteert in flexibele, betrokken en gemotiveerde arbeidskrachten. Naar onze opdrachtgevers verloopt de communicatie op zakelijke en persoonlijke wijze via korte lijnen, en met duidelijke overeenkomsten. Als partner gaan we graag samen met u de uitdaging aan. 

Zeelandcare-Techniek is meer dan alleen personeelsintermediair.

De voordelen van werken met Zeelandcare-Techniek

  • Zeelandcare-Techniek verzorgt de werving en selectie rond uw vacature.
  • Wij hebben veel kennis in huis op het gebied van de arbeidsmarkt.
  • Salarisadministratie en personeelsbeleid wordt uit handen genomen.
  • Omdat de kandidaat bij ons in dienst is loopt u geen arbeidrisico’s.
  • Als een kandidaat goed bevalt kan deze in dienst treden van de opdrachtgever.

Financieel aantrekkelijk

Het inhuren van inleenkrachten is de eerste 10 maanden goedkoper dan een medewerker aannemen op een tijdelijk contract. Na die periode is het veelal aantrekkelijker om zelf een arbeidkracht aan te nemen.

Perfect match

Bij het aannemen van een vacature besteden wij veel aandacht aan het inventariseren van uw wensen en functie-eisen. Ook aan de zijde van de sollicitant wordt er optimaal rekening gehouden met de voorkeuren voor functie, takenpakket, reisafstand, bedrijfscultuur, e.d. Tevens bezoeken wij de werkvloer, zodat we op de hoogte zijn van de werkzaamheden, de bedrijfscultuur, de veiligheidsvoorschriften en het team waarin de kandidaat zal werken. Op basis van deze informatie kunnen wij de ‘perfect match’ realiseren, zodat u en de sollicitant worden behoed voor teleurstellingen en er direct productief aan de slag kan worden gegaan.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak  0115-712032, of maak gebruik van het contactformilier

 


 2014 © Alle rechten voorbehouden.